Gepersonaliseerde autostickers

Uit onderzoek blijkt dat een auto met belettering per maand gemiddeld 160.000 contactmomenten heeft. Zeker in ons land waar de kans hoog is dat je in files terechtkomt, is autobelettering een doeltreffend promotiemiddel voor je bedrijf. Wil jij autostickers laten maken? Stel jezelf dan de vraag of deze moeten dienen voor tijdelijk of langdurig gebruik. Promotionele stickers gaan tot drie jaar mee bij buitengebruik, Multistickers tot twee jaar. Maar je kan ook autostickers met one way vision laten bedrukken of kiezen voor verwijderbare magneetstickers of gepersonaliseerde kleefletters.

 

Autobelettering laten maken

Duurzame autostickers

Duurzame autostickers voor permanent gebruik bestaan uit polymeervinyl of gegoten castvinyl. Ook deze kunnen besteld worden met one way vision of in de vorm van kleefletters. Duurzame beletteringen worden steeds voorzien van een toplaag uit laminaat voor een optimale kleurvastheid en krasbestendigheid op lange termijn. Castvinyl wordt gebruikt voor de wrapping van producten. Achterruitbelettering is verkrijgbaar zowel in promotionele folie voor korte duur als in duurzame folie.

Autostickers voor voertuig belettering

Autostickers bestellen

Een prijs berekenen voor voertuigbelettering aan de hand van een foto op internet is onrealistisch. Wil je één sticker laten maken voor op de flank of de achterruit, of wens je het volledige voertuig te voorzien van autostickers? Is de belettering promotioneel bedoeld voor een korte actie of campagne, of om voor een lange tijd mee rond te rijden? PrintPrestige helpt je via dit formulier bij de berekening van een correcte prijs en garandeert jou de meest aangewezen materiaalkeuze. Doorgaans gebruiken wij 3M en Grafityp als materiaal voor autostickers. Stickers laten maken? Eén adres!

Autostickers voor voertuig belettering

Autostickers van PrintPrestige

Wij maken een ontwerp aan de hand van de geleverde informatie en plaatsen indien gewenst zelfs op vrachtwagens of bouwkranen, en buiten de kantooruren, tijdens de weekends of op feestdagen, zodat het voertuig gedurende jouw werkuren maximaal inzetbaar kan blijven voor het uitvoeren van jouw dienstverlening.

 

Achterruitstickers, multistickers of magneetstickers? Wij ontzorgen jou van ontwerp tot plaatsing en maken steeds gebruik van de meest geschikte folie voor jouw toepassing aan concurrentiële tarieven. Autostickers zijn een opvallend, dynamisch visitekaartje voor je bedrijf. Autobelettering is 100% fiscaal aftrekbaar als reclamekost en dus een goede resultaatgerichte investering. Eén voertuig of een wagenpark met vijftig auto’s? Laat maar komen, stickers drukken is één van onze specialiteiten!

 

Autobelettering laten maken

Daarom kies je
voor PrintPrestige

  • Snelle verwerkingstijden
  • Persoonlijke service
  • Gratis bestandscorrecties
  • Topadvies inbegrepen