Gepersonaliseerde stickers

Bij PrintPrestige ben je aan het juiste adres voor diverse soorten stickers van topmerken als 3M, Orajet en Grafityp. Deze kunnen full color bedrukt worden op een witte of transparante achtergrond en kunnen uitgesneden worden in gewenste contouren. Diverse ontwerpen, vormen en afmetingen zijn mogelijk. PrintPrestige adviseert je graag over de aangewezen materiaalkeuze. Voor het verwijderen van lijmresten kan je ook lijmverwijderaar bij ons bestellen.

 

Stickers bestellen

Stickers bestellen

Stickers voor tijdelijke toepassingen

Budgetvriendelijke, herpositioneerbare multistickers kleven bubbelvrij en kunnen dienst doen als vloer- of autostickers, voor zelfklevende affiches of bewegwijzering. Weer-, water- en scheurbestendige stickers uit monomeervinyl met een verwijderbare lijmlaag zijn ideaal voor buitengebruik zoals de bedrukking van voertuigen of etalages, het etiketteren van flessen of als point- of salesmateriaal op beurzen. Statische folie hecht zonder lijm en is geschikt voor binnengebruik op glas. Herbruikbare magneetfolie voor auto-, puzzel- of koelkastmagneten hecht op magnetische ondergrond, maar moet als automagneet wel regelmatig worden losgemaakt om permanente hechting tegen te gaan.

Soorten stickers

Stickers voor gebogen oppervlakten en langdurig gebruik

Voor de bedrukking van licht gebogen ondergronden worden flexibele duurzame stickers uit polymeervinyl aanbevolen; deze zijn stabiel en waterbestendig. Voor zwaar gebogen oppervlaktes en de wrapping van auto’s of boten kies je beter voor scheurbestendige castvinyl. Reflecterende stickers worden gebruikt voor fietsen, aanhangwagens of bewegwijzering in donkere gebieden, en recycleerbare, beschrijfbare Yupo Tako klevers kunnen worden gebruikt voor aankondigingen binnenshuis op textiel of meubels.

Beletteringsfolie als stickers

Muurstickers zijn geschikt voor ruwe ondergronden. Transparante stickers worden op een doorschijnende folie gedrukt die onder de bedrukking voorzien kan worden van een witte onderlaag om kleurenvermenging met de achtergrond tegen te gaan. Veiligheidsstickers bestaan uit moeilijk te verwijderen destructible folie. Kleefletters kunnen in contouren worden gesneden uit gekleurde folie en zijn ideaal voor de belettering van voertuigen, etalages en reclameborden. Geperforeerde one way vision klevers voor de beraming van voertuigen of bedrijfspanden en inkijk- en zonwerende raamfolie zijn dan weer geschikt voor toepassingen waarbij geen inkijk van buitenaf geduld wordt.

Vloerstickers

Vloerstickers worden gebruikt als point- of salesmateriaal in winkels, bedrijven of op beurzen en kunnen kras-, vocht- en vuilbestendig gemaakt worden met een beschermlaag uit laminaat. Ze zijn geschikt voor langdurig gebruik, en ook ideaal voor tafelbladen. Asfaltstickers zijn krasbestendige, antislip vloerstickers voor buitengebruik op asfalt, beton of vlakke bestrating. Stickers bestellen of samples aanvragen? Neem contact met ons op!

 

Stickers laten maken

Daarom kies je
voor PrintPrestige

  • Snelle verwerkingstijden
  • Persoonlijke service
  • Gratis bestandscorrecties
  • Topadvies inbegrepen