Voedselveilige voedselverpakking

Voedselverpakking is een vak apart. Zeker verpakking bedrukken vergt toch enige expertise. Geen nood! Of je nu een bedrijfsfeestje organiseert of een evenement, bij PrintPrestige ben je aan het juiste adres voor al je voedselverpakking.

 

Voedselveilig drukwerk bestellen

Volledig voedselveilige voedselverpakking

Als een verpakking voedsel moet kunnen bevatten, zijn er zeer strenge regels van toepassing wat betreft het gebruikte materiaal. De voedselwetgeving schrijft namelijk voor dat voedselverpakking moet voldoen aan de migratienormen. Dat betekent dat geen enkel gebruikt materiaal mag afgeven. Ook de inkt niet. Een doorsnee drukkerij beschikt standaard niet altijd over de nodige middelen om voedselverpakking te kunnen bedrukken en verkopen. Maar dan ken je PrintPrestige nog niet. Wij leveren voedingsverpakking die volledig voedselveilig is, van het gebruikte vouwkarton tot de inkt op waterbasis. Inderdaad, voedselverpakking is ons ding. En daar zijn we trots op.

 

Voedselverpakking voor alle evenementen

Bedrukte verpakking is een belangrijk middel om jouw merk of reclameboodschap op een originele manier in de kijker te zetten. Bij PrintPrestige begrijpen we dat. Daarom leveren we qua voedselverpakking niet alleen bedrukte puntzakken en popcorndoosjes, maar ook servetten, plastic of kartonnen drinkbekers, ijspotjes en kartonnen eetborden. Voor grote oplages is maatwerk trouwens altijd mogelijk. En vergeet niet, onze voedselverpakking kan je natuurlijk ook gebruiken voor het verpakken van anderen koude en warme gerechten.

Meer info over voedselveilig drukwerk
Voedselveilig drukwerk bestellen

Voedselverpakking bedrukken doe je bij PrintPrestige

PrintPrestige heeft zich als drukkerij gespecialiseerd in voedselverpakking. Je kan bij ons terecht voor zowel kleine als grote oplages. Afhankelijk van het product en de oplage is onze voedselverpakking bedrukbaar in fullcolor (cmyk), of in gescheiden drukkleuren (Pantone, Goud, Zilver). En wist je dat we met plezier een gratis bestandscontrole en -correctie doen bij de aanlevering van je ontwerp? Hou er wel rekening mee dat voedselverpakking bedrukken gemiddeld 2 weken duurt voor normale oplages en 4 tot 6 weken bij zeer grote oplages. Dat lijkt trager dan regulier drukwerk, maar gezien de aard van het productieproces is dat eigenlijk best snel. Je ziet het: voor gepersonaliseerde voedselverpakking moet je bij PrintPrestige zijn.

 

Voedselveilig drukwerk bestellen

Daarom kies je
voor PrintPrestige

  • Snelle verwerkingstijden
  • Persoonlijke service
  • Gratis bestandscorrecties
  • Topadvies inbegrepen