Stof laten bedrukken zoals jij het wilt

Zelf stof laten bedrukken? Of je nu T-shirts wilt laten personaliseren of liever zelf aan de slag gaat met een rol bedrukte stof, bij PrintPrestige is stof laten bedrukken een fluitje van een cent. Ideaal om bijvoorbeeld je volgende evenement mee te promoten, je eigen collectie te creëren of je bedrijfslogo of merknaam ook in de decoratieve aankleding van je toonzaal of winkel in de kijker te zetten.

 

Stof met eigen bedrukking

Verschillende soorten stof laten bedrukken

De ene stof is de andere niet. Dat weten we bij PrintPrestige. Daarom kan printen op stof bij ons op onder andere katoen en jersey. Bedrukt katoen is verkrijgbaar in de variaties Percal (128g/m², zeer fijn geweven) en Satin (120g/m², glad met zijdeglans). Deze zijn ideaal om te gebruiken bij al je DIY-projecten. Stof laten bedrukken kan ook op jersey van 94% katoen en 6% elastaan. Het is uiterst geschikt voor het maken van hoeslakens, kleding en T-shirts. Stof laten bedrukken kan bij PrintPrestige trouwens al vanaf 1 vierkante meter. Handig!

 

Stof laten bedrukken voor je interieur

Ben je eerder op zoek naar een duurzame interieurstof? Dan is linoso, sorento of voile misschien een oplossing. Linoso is een stof van 100% polyester (220g/m²) met fijne linnenstructuur die gebruikt kan worden voor gordijnen en sierkussens, maar ook voor meubelstoffering. Wie daarvoor liever een stof met een wat grovere structuur gebruikt, kan ook opteren voor een robuustere stof van 100% katoen (420g/m²). Voor kamerhoge gordijnen kan je kiezen voor een 100% polyesterstof (210 g/m²) met keperbinding die een natuurlijke katoenen uitstraling heeft. Sorento polyesterdoek (85g/m²) is dan weer geschikt voor gepersonaliseerde tussengordijnen. Door de matige stofdikte zijn ze eenzijdig doorzichtig en bewijzen ze onder andere hun nut in ziekenhuizen ten behoeve van de privacy. Mag er toch wat meer doorkijk zijn? Kies dan voor voile, een lichte, transparante polyesterdoek (55g/m²) die ook gebruikt kan worden als subtiele aankleding in onder andere showrooms en op beursstanden. Je ziet het: bij PrintPrestige kan je dus ook stof laten bedrukken voor je interieur.

Stof laten bedrukken en verwerken

Naast stof laten bedrukken kan je bij PrintPrestige ook kiezen voor afgewerkte producten die gepersonaliseerd zijn met het drukwerk van jouw keuze. Zo leveren we sierkussens, tafelkleden, dekbedovertrekken en kussenslopen, zitzakken, gordijnen en rolgordijnen die voorzien kunnen worden van jouw logo, foto, patroon of merk. Afhankelijk van het type afwerking kan er gekozen worden uit katoen (Satin of Percal), jersey en linoso. De gordijnen zijn ook beschikbaar in sorento en voile. De rolgordijnen worden dan weer gemaakt uit verduisterend polyester. En ja, PrintPrestige levert zelfs bedrukte kledij. Voor ieder wat wils dus.

Veilig stof laten bedrukken bij PrintPrestige

Stof laten bedrukken bij PrintPrestige? Maak je geen zorgen, dat is helemaal veilig. Al ons materiaal en onze inkt voldoen aan de wettelijke veiligheidsnormen. Textiel bedrukken doen we met inkt op waterbasis en ook onze materialen zijn getest op schadelijke stoffen. We gebruiken geen allergieverwekkende kleurstoffen en onze materialen zijn vrij van lood, cadmium en formaldehyde. Ons drukwerk is dus 100% veilig voor de huid, en daar zijn we trots op.

 

Stof laten bedrukken bij PrintPrestige

Stof laten bedrukken kan je zonder zorgen bij PrintPrestige. Wij zorgen voor een gratis bestandscontrole en -correctie en geven je ondersteuning bij je ontwerp. Je bent dus altijd zeker van een mooi eindresultaat. En dat komt dus heus niet alleen door onze scherpe prints! Wist je trouwens dat stof bedrukken bij ons al kan vanaf 1 vierkante meter? En of je nu bestelt in kleine of grote oplages, wij leveren al vanaf 4 à 7 werkdagen. Supersnel, toch?

 

Stof met eigen bedrukking

Daarom kies je
voor PrintPrestige

  • Snelle verwerkingstijden
  • Persoonlijke service
  • Gratis bestandscorrecties
  • Topadvies inbegrepen