Kwalitatieve vlaggen op maat

Elk bedrijf, merk of evenement mag gezien worden: dat is de overtuiging van PrintPrestige. Vlaggen op maat zijn een schitterende manier om de aandacht te trekken. Bij PrintPrestige kan je terecht voor kwalitatief hoogwaardige vlaggen op maat, van mastvlaggen en gevelvlaggen tot beachvlaggen of drop flags. Onze vlaggen bestaan uit glanspolyester, zijn winddoorlatend en kunnen afgewerkt worden naar keuze. Met de vlaggen van PrintPrestige ben je steeds verzekerd van een scherpe bedrukking en mooie kleuren, gericht advies en een correcte uitvoering.

 

Volledig aanbod Vlaggen

Vlaggen op maat als promotiemateriaal

Vlaggen op maat zijn een uitstekend middel voor het maken van bedrijfsreclame. Om jouw bedrijf meer zichtbaarheid te geven, kan je vaste vlaggenmasten plaatsen voor je bedrijf. Ook worden vlaggen vaak ingezet op beurzen, opendeurdagen en evenementen, meestal in de vorm van beachvlaggen of drop flags (vlaggen in de vorm van een druppel). Bij PrintPrestige kan je ook terecht voor een landenvlag, supportersvlag of golfvlag. Ook vlaggenlijnen en baniermasten of banier gevelhouders zijn bij ons verkrijgbaar, net zoals vlaggenmasten, parasolvoeten, of gevelstokhouders.

Meer info over vlaggen op maat

Vlaggen op maat voor sportevenementen

Vlaggen op maat worden ook vaak ingezet bij sportevenementen of in sportclubs, niet alleen als supportersvlag maar ook als tijdelijke reclame of kampioenenvlag. Een vlag heeft een triomfantelijke uitstraling op een kampioenenbal - meer dan een spandoek - en kan worden opgehangen in een mast op het sportterrein of aan het stadhuis bijvoorbeeld. Vlaggen op maat worden vaak gevraagd voor feestelijke gelegenheden zoals de finale van een wedstrijd of tornooi. Vlaggen ademen dan ook meer prestige uit dan spandoeken, en zijn daarom het perfecte promotiemateriaal voor trotse sponsors op evenementen.

Vlaggen op maat voor binnen- en buitengebruik

Wij leveren vlaggen op maat voor zowel binnen- als buitengebruik. Tafelvlaggen zijn sfeervolle blikvangers die je op een tafel, bureau of toonbank kan plaatsen. Bedrukte tafelvlaggen met je naam, logo of reclameboodschap spreken klare taal: zo geef je als bedrijf een herkenbaar, professioneel signaal tijdens seminaries, congressen, persconferenties en zakelijke meetings. Bij PrintPrestige is het mogelijk om meerdere bedrukkingen te bestellen. Zo kan je tien vlaggen met een ander ontwerp bestellen aan een financieel voordelige prijs. PrintPrestige staat steeds garant voor uniek en kwaliteitsvol maatwerk.

 

Vlaggen op maat voor een zeeklimaat

Ook kan je bij PrintPrestige terecht voor zogenaamde ‘zee vlaggen’, dat zijn vlaggen die steviger en robuuster zijn en daardoor beter bestand tegen hoge windstoten en zoute lucht, bedoeld voor een zeeklimaat. Deze vlaggen op maat zijn gemaakt uit spunpolyester en zijn wasbaar tot 40° C. Bij hoge windkracht wordt het aangeraden om de vlaggen binnen te halen.

Vlaggen op maat bestellen

Vlaggen op maat van PrintPrestige

Om steeds een optimale kwaliteit te garanderen, bieden wij jou een gratis bestandscontrole en –correctie. Wij bieden je ondersteuning bij je ontwerp en controleren of jouw ontwerp klaar is voor druk, zodat jij steeds verzekerd bent van een prachtig eindresultaat. Lage afnames tot twintig stuks leveren wij in full color, bij hoge afnames kan zeefdruk voordeliger zijn qua prijs. PrintPrestige garandeert jou een snelle levertijd: wij leveren aan een gemiddelde levertijd van vijf tot acht werkdagen, maar snellere levertijden voor spoedopdrachten zijn mogelijk in overleg. PrintPrestige staat steeds garant voor kwalitatieve vlaggen op maat!

 

Volledig aanbod Vlaggen

Daarom kies je
voor PrintPrestige

  • Snelle verwerkingstijden
  • Persoonlijke service
  • Gratis bestandscorrecties
  • Topadvies inbegrepen