Vinyl vloer voorzien van je eigen print

Jawel, bij PrintPrestige ben je zelfs aan het goede adres voor het personaliseren van vinyl vloer. Een vinyl vloer voorzien van je eigen print zorgt voor een ware aandachtstrekker en bepaalt mee de sfeer in de ruimte. Vinyl vloer personaliseren wordt in het bedrijfsleven regelmatig gedaan ter promotie van tijdelijke acties zoals de aankleding van een beursstand, maar is ook leuk als decoratieve eyecatcher in de showroom of vergaderzaal bijvoorbeeld.

 

Vloer vinyl – Meer info en bestellen

Gepersonaliseerde vinyl vloer

Wij voorzien de print van een antislip toplaag zodat de vinyl vloer probleemloos geplaatst kan worden in showrooms of op beursstanden, in winkels of speelruimtes. Het vloerzeil is verplaatsbaar en in elke gewenste vorm verkrijgbaar. Omdat een print op vinyl vloer geen lijmresten achterlaat, makkelijk verplaatsbaar is en eenvoudig te hergebruiken, kan een bedrukte vinyl vloer een mooi alternatief zijn voor een vloersticker.

Meer info over vinyl vloer bedrukken en bestellen

Slijtvaste vinyl vloer

De gewenste slijtvastheid van de bedrukte vinyl vloerbedekking is afhankelijk van het aantal personen dat dagelijks over het materiaal loopt. Vloervinyl is slijtvast, maar wij raden toepassingen van tijdelijke aard aan voor een zo lang mogelijk behoud van een mooi drukresultaat. Wij drukken vinyl vloerbekleding met gepersonaliseerde prints in één geheel of opgesplitst in meerdere delen of als vinyl tegels.

Vloer vinyl bedrukken en bestellen

Bedrukte vinyl vloer van PrintPrestige

Onze prints voor vinyl vloer zijn volledig te personaliseren zowel qua bedrukking als qua vorm. Bij ons ben je steeds verzekerd van scherpe prints in hoge resolutie. Wij bieden jou een gratis bestandscorrectie en ondersteuning bij het ontwerp, hanteren snelle levertijden van gemiddeld vier tot zeven werkdagen en proberen steeds tegemoet te komen aan spoedopdrachten. Voor de mooiste gepersonaliseerde vinyl vloeren moet je bij PrintPrestige zijn!

 

Vloervinyl – Meer info en bestellen

Daarom kies je
voor PrintPrestige

  • Snelle verwerkingstijden
  • Persoonlijke service
  • Gratis bestandscorrecties
  • Topadvies inbegrepen