In 2009 richtte Bert Luyten zijn eigen onderneming op, die vandaag uitgroeide tot een hedendaags reclamebedrijf met kennis van zaken en de nodige klantgerichtheid. Bert draagt 15 jaar ervaring in de drukwerk- en reclamesector met zich mee en sterkt zijn team met gedreven en ervaren mensen, die het mee mogelijk maken om orders snel en nauwkeurig te verwerken tot een degelijk eindproduct.

 

Onze missie en visie is...

...degelijk en doordacht promotioneel en commercieel drukwerk op maat realiseren, op een snelle en efficiënte manier door klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Onze focus richt zich voornamelijk op het versterken van de branding van organisaties of merken.


We zetten in op een snelle en transparante dienstverlening, het bieden van professioneel advies met pro-actieve insteek, en werken nauw samen met sterke innovatieve partners, waardoor we met een gerichte aanpak op een prijs/kwaliteitsverantwoorde manier altijd binnen de kortste tijd degelijk drukwerk afleveren zonder zorgen voor de klant. We blijven bovendien voortdurend onze kennis aanscherpen en volgen nauwgezet cruciale veranderingen op ten gunste van onze services en aanbiedingen.

 

Voornamelijk gerespecteerde KMO's, Agencies, Mediahuizen en Multinationals kozen daarom al voor een duurzame samenwerking met ons.

Zie jij ook een samenwerking wel zitten?E-mail ons voor meer informatie of stuur ons een vrijblijvende prijsaanvraag.

Hoe heet je bedrijf, of het bedrijf waarvoor je werkt?
Hoe mogen we je aanspreken? *
Wat is je achternaam? *
Op welk e-mailadres kunnen we je antwoorden? *
Waarmee kunnen we je helpen? *
Belangrijk:

Daarom kies je
voor PrintPrestige

  • Snelle verwerkingstijden
  • Persoonlijke service
  • Gratis bestandscorrecties
  • Topadvies inbegrepen