Doordruksets van hoogwaardige kwaliteit

Ben je op zoek naar doordruksets of doorschrijfpapier? Ook hiervoor moet je bij PrintPrestige zijn! Doorschrijfpapier wordt veelal gebruikt voor documenten waarvan een tweede of derde exemplaar nodig is, zoals bestelbons, afleverbons, facturen en contracten. PrintPrestige helpt graag bij het ontwerp en drukt in hoge resolutie, levert doordruksets met optimale doorschrijfkwaliteiten en verlijmt deze in handige blocs per vijftig sets. Notitieblocs, factuurpapier of bonnenboekjes nodig? Bij ons is het mogelijk om ook lage opnames aan concurrentiële prijzen te bestellen.

 

Doordruksets bestellen

Doordruksets van PrintPrestige

De doordrukformulieren van PrintPrestige kunnen zowel in sets van twee, drie of vier vellen besteld worden, respectievelijk in wit-geel, wit-roze-geel en wit-roze-groen-geel, en gebundeld in blokken van vijftig sets. Bovendien leveren wij doordruksets in elk gewenst formaat, van A3 tot A6. De bedrukking gebeurt enkelzijdig in één of meerdere kleuren, of dubbelzijdig indien nodig, voor de weergave van algemene voorwaarden op de achterkant van het drukwerk bijvoorbeeld. Indien gewenst voorzien wij de doordruksets optioneel ook van geperforeerde gaatjes, afscheurstroken of nummering.

 


Doordruksets met optimale doorschrijffunctie

Afhankelijk van de benodigde hoeveelheid verwerken we de doordruksets digitaal of in offset. Beiden leveren een uitstekend drukresultaat af. We gebruiken voldoende dun papier voor een optimale doorschrijffunctie met een papiergewicht dat zorgt voor het perfecte evenwicht tussen sterkte en doorschrijfresultaat. Zowel onze digitale als offsetmachines bedrukken dergelijke moeilijk bedrukbare papieren met een uiterst nauwkeurige registratie en aan hoogstaande kwaliteit.

Meer info over doorschrijfsets
Doordruksets bestellen

Doordruksets: digitaal of in offset

Bij PrintPrestige is een minimale afname van 250 doordruksets vereist, of vijf blocs van vijftig sets. Kleine oplages kunnen we vrij snel -vijf tot acht werkdagen- leveren doordat ze digitaal gedrukt worden. Bij een afname van 250 tot 500 sets is het financieel voordeliger om digitaal te drukken. Hogere afnames drukken we voordeliger in offset, een traditionele druktechniek voor papieren drukwerk. Hierbij moet je rekening houden met een levertijd van tien tot vijftien werkdagen.

 

Doordruksets bestellen

Daarom kies je
voor PrintPrestige

  • Snelle verwerkingstijden
  • Persoonlijke service
  • Gratis bestandscorrecties
  • Topadvies inbegrepen