Spandoeken als promotiemateriaal

Ook voor kwalitatieve spandoeken ben je bij PrintPrestige aan het goede adres. Spandoeken worden ingezet als promotiemateriaal in de bouw- en vastgoedsector, op evenementen en festivals, en worden ook vaak gebruikt als sponsordoeken op sportterreinen zoals voetbalvelden. Voor gevel- of beursreclame worden doorgaans volle PVC banners met enkelzijdige bedrukking gekozen. Maar ook voor dubbelzijdig bedrukte spandoeken, zogeheten Blockouts, kan je bij PrintPrestige terecht. Deze dikkere, stevigere banners, in de kern voorzien van een zwarte film tegen het doorschijnen van de bedrukkingen, kunnen indien gewenst ook enkelzijdig bedrukt worden.

 

Volledig aanbod Reclamedoeken

Diverse soorten spandoeken

PrintPrestige biedt diverse soorten banners. Meshdoeken zijn geperforeerde PVC banners die bestand zijn tegen hoge windstoten. Met soundmesh speakerdoeken worden speakers op concerten en evenementen mooi afgeschermd zonder kwaliteitsverlies qua geluid. Met een non-woven spandoek kies je voor een lichte, opvouwbare en budgetvriendelijke polyesterdoek met enkelzijdige bedrukking in intense kleuren, ideaal voor tijdelijk buitengebruik. PES-doeken, 100% recycleerbare, pvc-vrije spandoeken, beschikken over een zeer hoge kleurintensiteit en zijn wasbaar, waterafstotend en luchtdoorlatend. Flexibele backlit spandoeken worden gebruikt voor lichtreclame en fungeren als eyecatcher door de lichtdoorlatendheid en krachtige kleurintensiteit.

Spandoeken bestellen

Frames voor spandoeken

Ook kan je bij ons terecht voor ophangsystemen voor spandoeken zoals RVS banierhouder sets, ronde aluminium buizenframes en Alu Triaflex® buizenframes, strakke driehoeksbuizen voor een minder industriële look. Degelijk geconstrueerde, eenvoudig te monteren spandoekframes vormen de perfecte omlijsting van elke spandoek. Ze kunnen tegen de gevel geplaatst worden met behulp van koppelstukken, muursteunen en spanrekkers of vrijstaand in de grond. Bij grote constructies leveren we een stabiele oplossing. Ook kan je bij ons blindframes bestellen; daarbij is het buizenframe stijlvol weggewerkt.

Bestellen van spandoekframes

De spandoeken van PrintPrestige

Onze spandoeken kunnen afgewerkt worden naar keuze en aangeleverd in de vorm die jij verkiest. Zo vind je bij PrintPrestige banners in alle mogelijke vormen, zoals contourgesneden in bijvoorbeeld cirkel- of driehoekvorm. Cirkelvormige spandoeken zijn bijvoorbeeld geschikt voor een cirkelvormig gevelframe. Wij printen in hoge resolutie voor een langdurige kleurvastheid en werken met duurzame, weer- en waterbestendige materialen. Maatwerk is mogelijk zowel qua afmetingen als bedrukking. De gemiddelde levertijd voor spandoeken bedraagt vier tot zeven werkdagen, maar snellere levertijden zijn mogelijk in overleg. PrintPrestige biedt ondersteuning bij het ontwerp en een gratis bestandscorrectie zodat je verzekerd bent van scherpe bedrukking en mooie kleuren. Vanaf bepaalde hoeveelheden leveren wij gratis in heel België.

 

Volledig aanbod Spandoeken

Daarom kies je
voor PrintPrestige

  • Snelle verwerkingstijden
  • Persoonlijke service
  • Gratis bestandscorrecties
  • Topadvies inbegrepen