Werfdoeken voor jouw werf of evenement

Werfdoeken zijn enkelzijdig digitaal bedrukte spandoeken die je terrein afschermen van ongewenste inkijk en meer informatie geven over je project. Werfdoeken kunnen gebruikt worden in de bouw- en de vastgoedsector, op evenementen of festivals. Ook architecten of projectontwikkelaars maken gebruik van werfborden als promotiemateriaal. Werfdoeken worden ook als gevelreclame gebruikt, doen dienst als sponsordoeken op sportevenementen en vaak zie je deze ook op stellingen of steigers van bouwfirma’s.

 

Werfdoeken – Prijzen en bestellen

Mesh werfdoeken

Mesh werfdoeken zijn stevige licht- en winddoorlatende spandoeken. Doordat Mesh banners uit pvc geperforeerd zijn, vangen ze minder wind op waardoor de kans op scheuren of beschadiging bij hoge windstoten minder groot wordt. De perforatie creëert een one-way-vision-effect: je kan van binnen naar buiten kijken, maar niet andersom. Wij bieden Meshdoeken uit premium materiaal met brandklasse B1 certificering op aanvraag. In functie van de stevigheid worden alle zijden van de Mesh banners omgezoomd. Ringen kunnen naar wens geplaatst worden om de werfdoeken mee te bevestigen en ook voor kabelbinders of Colson bandjes kan je bij ons terecht. Om speakers op evenementen te bedekken zonder kwaliteitsverlies van het geluid gebruiken we Sound Mesh speakerdoeken.

Meer info over werfdoeken voor Heras hekwerk

Hekwerkafsluiting met werfdoeken

Mesh doeken worden ook vaak bevestigd op hekwerkafsluitingen. Deze hekwerkdoeken hebben een standaardafmeting die de oppervlakte van een Heras hek bedekt, maar naargelang het type hekwerk of de gewenste afmeting printen wij ook Mesh banners in andere formaten, zoals dranghekdoeken voor nadar hekken. Hekwerkafsluitingen waarop Mesh banners zijn aangebracht, zullen minder snel omwaaien dan hekken waarop een niet-geperforeerde spandoek bevestigd is. Maar indien gewenst kan je ook niet-geperforeerde pvc banners of werfdoeken bestellen. Ook Heras hekken kunnen bij ons worden aangekocht, met of zonder betonnen voet.

Werfdoeken voor Heras hekwerk bestellen

Kwalitatieve werfdoeken van PrintPrestige

Bij ons ben je verzekerd van scherpe prints: wij printen altijd in hoge resolutie en werken met duurzame weer- en waterbestendige inkt voor een optimale kleurvastheid op langere termijn. Wij bieden jou een gratis bestandscorrectie en ondersteuning bij het ontwerp waardoor je steeds verzekerd bent van een prachtig eindresultaat. Maatwerk is mogelijk, zowel qua afmetingen als in diverse bedrukkingen. Wij leveren jouw werfdoeken vanaf tien stuks gratis in heel België aan een gemiddelde levertijd van vijf tot acht werkdagen, maar een snellere levering voor spoedopdrachten is mogelijk in overleg. Bij hoge aantallen plaatsen wij indien gewenst ook de werfdoeken.

 

Werfdoeken – Prijzen en bestellen

Daarom kies je
voor PrintPrestige

  • Snelle verwerkingstijden
  • Persoonlijke service
  • Gratis bestandscorrecties
  • Topadvies inbegrepen