Bedrukte Dibond sandwichpanelen

Ben je op zoek naar sandwichpanelen van stevig, duurzaam en slagvast materiaal die bestand zijn tegen weer en wind? Bij PrintPrestige kan je Dibond laten bedrukken voor onder andere reclameborden, sponsorborden, gevelborden, bewegwijzeringen en ander promotiemateriaal.

 

Alu Dibond – Info en bestellen

Dibond: sandwichpanelen van duurzame topkwaliteit

De bedrukte Dibond sandwichpanelen van PrintPrestige bestaan uit dubbelzijdig witgelakt aluminium en hebben een zwarte polyethyleenkern. Ze zijn dus sterk en vormvast. Wil je je reclamebord buiten plaatsen? Geen probleem! Aluminium is uv- en waterbestendig, net als onze inkt. Daarom zijn onze sandwichpanelen niet alleen geschikt voor binnengebruik, maar ook voor langdurig buitengebruik. Voor meer permanente toepassingen, zoals bij permanente gevelreclame, bevelen we aan om de sandwichpanelen te voorzien van laminaatfolie. De matte of glanzende sticker wordt op het bord geplakt en verlengt de kleurvastheid en de duurzaamheid van de print.

Meer info over alu sandwich dibond reclameborden

Sandwichpanelen van ontwerp tot afwerking

Bij PrintPrestige bepaal jij hoe jouw reclameborden eruitzien. Dibond sandwichpanelen zijn beschikbaar in diktes van 3mm, 4mm en 6mm. Ze worden standaard gesneden als rechthoek, maar contourfrezen in de gewenste vorm is zeker mogelijk. Wist je dat PrintPrestige alle panelen zowel enkelzijdig als dubbelzijdig kan printen? We printen trouwens altijd in hoge resolutie met duurzame kwaliteitsinkt. Reclameborden groter dan 300x150cm splitsen we automatisch op in meerdere panelen. Wil je je sandwichpanelen met schroeven bevestigen? Dan boren we met veel plezier de gaten voor. Verder biedt PrintPrestige verschillende ophangsystemen, mooie RVS afstandhouders en ophangplaten aan voor een mooie afwerking.

Alu sandwich dibond reclameborden bestellen

Dibond sandwichpanelen koop je bij PrintPrestige

Dibond bedrukken, dat kunnen we als de beste. Bij PrintPrestige staan we je niet alleen bij met advies over materiaal en ontwerp, maar weten we ook hoe belangrijk maatwerk is. Daarom bepaal jij zelf de afmeting en vorm van jouw sandwichpanelen. Bovendien zorgen we voor een scherpe bedrukking in mooie kleuren. En of je oplage nu klein of groot is, we leveren jouw sandwichpanelen al na vier à zeven werkdagen. Spoedopdrachten schrikken ons niet af. Onze transportkosten? Ja, ook die zijn betaalbaar. Zelfs voor grote reclameborden. Wil je kwaliteit? Kies dan voor PrintPrestige.

 

Alu Dibond – Info en bestellen

Daarom kies je
voor PrintPrestige

  • Snelle verwerkingstijden
  • Persoonlijke service
  • Gratis bestandscorrecties
  • Topadvies inbegrepen