Immoborden van hoogwaardige kwaliteit

Ook voor het bedrukken van immoborden zit je bij PrintPrestige goed. Onze standaardborden, de gekende V-vormige immoborden, bestaan uit 4mm kanaalplaat. Deze zijn voldoende sterk, maar kunnen indien gewenst verstevigd worden, bijvoorbeeld voor gebieden waar veel wind is. Onze immoborden zijn opvallend, weerbestendig en herbruikbaar. Wij voorzien de borden vooraf overigens van vouwlijnen en dubbelzijdige raamtape waarmee je deze eenvoudig op vensters of gladde ondergronden kan bevestigen.

 

Immoborden bestellen

Personaliseerbare immoborden

V-borden worden doorgaans gebruikt in de bouw- en vastgoedsector door makelaars en bouwpromotoren, maar ook door zakenkantoren en plaatsers van ramen en deuren. Onze vouwborden kunnen zowel in rechthoekige vorm als in een eigen gewenste vorm gesneden worden. Standaardafmetingen zullen steeds het meest prijsvoordelig zijn, maar wij bieden ook de mogelijkheid om afwijkende afmetingen te bestellen. Wens je immoborden te bestellen met diverse prints? Dat kan! Zo kunnen we bijvoorbeeld honderd borden drukken met het opschrift ‘Te Koop’ en honderd waarop staat ‘Te Huur’ aan een financieel voordelige prijs voor de totale oplage. De immoborden van PrintPrestige zijn volledig personaliseerbaar!

Meer info over immoborden en raamborden

Immoborden: digitaal of in zeefdruk

Borden tot vijftig stuks printen we digitaal in full color en leveren we aan een gemiddelde levertijd van vijf tot acht werkdagen. Bij een afname van meer dan vijftig stuks bekijken we of zeefdruk financieel voordeliger is. Indien je gebruik maakt van maximaal drie verschillende kleuren, kleurtinten inbegrepen, is dat vaak het geval. Bij een oplage van honderd tot vijfhonderd stuks kan je met zeefdruk beduidend kosten besparen ten opzichte van immoborden in full color. Bij immoborden in zeefdruk bedraagt de gemiddelde levertijd tien tot vijftien werkdagen.

Immoborden in de schijnwerper

PrintPrestige biedt ook ronddraaiende immoborden als opvallende aanvulling. Deze V-vormige twisterborden draaien rond en trekken daarom net iets meer de aandacht dan standaard immoborden. Heb je slechts enkele borden nodig om een bepaald pand in de kijker te zetten of wil je als handelaar in ramen en deuren een uniek visitekaartje? Dan heeft PrintPrestige voor jou een V-Twist bord om extra de aandacht te trekken. In de geplooide V-zijde voorzien we een uitsparing in de vorm van een cirkel, ruit of huisje, waardoor het bord meedraait met de wind.

Raamborden of Immoborden bestellen

Immoborden van PrintPrestige

Bij PrintPrestige kan je ook immo stickers met gepersonaliseerde teksten bestellen die je nadien op de vouwborden kan kleven. Door de verwijderbare lijmlaag wordt de print op het bord niet aangetast. Om een goede bewegwijzering naar je panden door te voeren, bieden wij ook scherpe prijzen aan voor enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukte immo pijlen als wegwijzers. Ook immo panelen, spandoeken met een gepersonaliseerde tekst, en spandoekframes kan je bij ons per stuk bestellen. Op zoek naar immoborden? PrintPrestige voldoet aan al jouw wensen!

 

Immoborden bestellen

Daarom kies je
voor PrintPrestige

  • Snelle verwerkingstijden
  • Persoonlijke service
  • Gratis bestandscorrecties
  • Topadvies inbegrepen