Plexiglas bedrukken

Bij PrintPrestige kan je ook plexiglas laten bedrukken, transparant of opaal (melkglas), met tekst of foto’s, voor lichtbakken en gevelreclame, naambordjes en toonbankdisplays. Wij kunnen het glas in elke gewenste contourvorm of in freesletters snijden en van boorgaten voorzien in diverse materialen en diktes. Helder acrylglas kunnen we aan de achterzijde bedrukken in spiegelbeeld zodat de print extra beschermd is tegen regen, vuil, krassen en UV-licht. Plexiglas bedrukken volgens deze techniek zorgt ervoor dat de bedrukking wat dieper lijkt te liggen waardoor je nog een luxueuzer effect verkrijgt.

 

Plexiglas – Meer info en bestellen

Plexiglas bedrukken met een witte onderlaag

Plexiglas bedrukken oogt luxueus. Het materiaal is duurzaam, slagvast en kleurvast en kan enkelzijdig bedrukt worden in full color, witprint of beiden. Door de transparantie van het plexiglas zal de opdruk doorzichtig zijn. Voor een optimale leesbaarheid en het vermijden van kleurenvermenging met de achtergrond voorzien wij de bedrukking daarom van een witte onderlaag. Zo komen de kleuren uit zoals verwacht en kom je niet voor verrassingen te staan. Rondom de bedrukking blijft het plexiglas transparant.

Meer info over plexiglas

Plexiglas bedrukken voor lichtreclame

Bij plexiglas voor lichtbakreclame zorgen wij er met een speciale techniek voor dat de kleuren niet alleen intens zijn als de verlichting van de lichtbak aan staat, maar ook nog mooi helder blijven wanneer de verlichting is uitgeschakeld. Zonder deze techniek zien de kleuren er bij een uitgeschakelde lichtbron dof uit; dit kunnen wij dus voorkomen. Plexiglas bedrukken doen we op acrylaat: transparant kunststof dat lichter, sterker en helderder is dan glas, en daardoor zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik. Opaal acrylglas kan natuurlijk ook, zo blijft de lichtbron onzichtbaar.

 

Plexiglas bedrukken en ophangen

Plexiglas kan je tegen de muur bevestigen met schroeven of ophangsystemen zoals RVS afstandhouders die vaak gebruikt worden voor naamplaatjes bij dokterspraktijken en waarbij het plexiglas zich op enkele centimeters van de muur bevindt, of met een onzichtbare ophangplaat die vlak tegen de wand hangt. Wil jij plexiglas bedrukken? Dan ben je bij PrintPrestige aan het juiste adres!

Plexiglas bestellen

Plexiglas bedrukken met PrintPrestige

Plexiglas bedrukken we met duurzame, originele inkt in hoge resolutie voor een langdurige kleurvastheid. Wij bieden je ondersteuning bij het ontwerp en een gratis bestandscorrectie. Maatwerk staat bij ons centraal: jij kiest jouw gewenste afmetingen, bedrukkingen en bevestigingssystemen. Met PrintPrestige ben je verzekerd van kwaliteit en een snelle levertijd.

 

Acrylglas – Meer info en bestellen

Daarom kies je
voor PrintPrestige

  • Snelle verwerkingstijden
  • Persoonlijke service
  • Gratis bestandscorrecties
  • Topadvies inbegrepen