PVC reclameborden als promotiemateriaal

Ook voor PVC reclameborden ben je bij PrintPrestige aan het juiste adres. Deze populaire schuimplaten kunnen full color bedrukt worden langs beide zijden, eventueel zelfs met een andere bedrukking. PVC borden worden gekenmerkt door een veelzijdige toepasbaarheid: ze kunnen gebruikt worden als reclameborden, werfborden, voor gevelreclame of displays, als wandpanelen, signalisatieborden of bewegwijzering.

 

Volledig aanbod Reclameborden

Materiaal van PVC reclameborden

PVC schuim is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en gaat bij intensief buitengebruik een drietal jaren mee. In tegenstelling tot de aluminium sandwichpanelen van Dibond is PVC schuim niet slagvast, waardoor de platen ‘werken’ bij wisselende temperaturen en luchtvochtigheid. Wanneer je op zoek bent naar een duurzaam reclamebord voor lange termijn, dan kies je dus beter voor aluminium sandwichpanelen van Dibond. PVC reclameborden zijn budgetvriendelijk, maar steviger en hoger in prijs dan kanaalplaat. Doordat deze PVC schuimplaten, in de volksmond Forex genoemd, tegelijkertijd stevig en flexibel zijn, kunnen deze borden ook bevestigd worden op gebogen wanden en constructies zoals reclamezuilen.

Meer info over reclameborden

PVC reclameborden op maat

PVC reclameborden kunnen gesneden worden als rechthoek of gefreesd in een gewenste contourvorm, en vooraf door ons voorzien van boorgaten. PVC reclameborden zijn eenvoudig te monteren met schroeven, plafondhaken of zelfklevende tape, of via RVS afstandhouders of een ophangplaat. Ook kunnen ze vrijstaand geplaatst worden. Bij PrintPrestige ben je bij het goede adres voor PVC reclameborden op maat: jij kiest jouw gewenste afmetingen en bedrukkingen. Je kan zelfs meerdere reclameborden laten bedrukken met diverse prints aan een financieel voordelige prijs.

Reclameborden bestellen

PVC reclameborden van PrintPrestige

PrintPrestige biedt ondersteuning bij het ontwerp van jouw PVC reclameborden en een gratis bestandscorrectie met het oog op een kwalitatief eindresultaat. Wij printen in hoge resolutie met duurzame, weer- en waterbestendige inkt voor een optimale kleurvastheid. Bij ons ben je steeds verzekerd van een scherpe bedrukking. Wij adviseren jou graag bij de materiaalkeuze en leveren pvc reclameborden aan een gemiddelde levertijd van vier tot zeven werkdagen, maar snellere levertijden voor spoedopdrachten zijn mogelijk in overleg. Bovendien leveren wij grote reclameborden aan een betaalbare transportkost.

 

Volledig aanbod Buitenborden

Daarom kies je
voor PrintPrestige

  • Snelle verwerkingstijden
  • Persoonlijke service
  • Gratis bestandscorrecties
  • Topadvies inbegrepen