Servetten bedrukken met jouw logo

Al gedacht aan bedrukte servetten om jouw promoboodschap mee te verspreiden? Het is misschien niet het meest voor de hand liggende promotiemateriaal, maar servetten bedrukken is vaak minstens even effectief en stijlvol als een spandoek. Het is immers de ideale manier om jouw merk bij speciale gelegenheden in de kijker te zetten.

 

Servetten laten drukken

Servetten bedrukken op een voedselveilige en milieuvriendelijke manier

Servetten bedrukken, dat is één ding, maar zijn ze wel voedselveilig en milieuvriendelijk? Die vraag beantwoorden wij bij PrintPrestige volmondig met ja. Onze servetten voldoen volledig aan de strenge voedselwetgeving. Ze bestaan uit houtvrij en chloorvrij gebleekt papier dat milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar is. Daarnaast is de inkt op waterbasis geschikt om in aanraking te komen met voedsel. Dat is nog eens 100% voedselveilig drukwerk! Toch liever geen papieren servetten? Servetten bedrukken kan nog milieuvriendelijker. Ook als je op zoek bent naar een duurzamer alternatief voor bijvoorbeeld je hotel, je restaurant of je feestzaal, heeft PrintPrestige dé oplossing. Vraag gerust naar onze geborduurde stoffen servetten!

Meer info over servetten bedrukken

Servetten bedrukken in kleine of grote oplage

Servetten bedrukken kan bij PrintPrestige al vanaf 720 exemplaren. Bij deze kleinere oplages wordt je logo of commerciële boodschap fullcolor gedrukt op witte standaard servetten van 330x330mm. Hoe groter de oplage, hoe breder de waaier aan mogelijkheden. Bij grote oplages vanaf 11.000 stuks kan je kiezen tussen cocktailservetten van 250x250mm, standaardservetten van 330x330mm en dinerservetten van 400x400mm. Ze worden dan bedrukt per gescheiden drukkleur. Mag het wat specialer? Kies dan voor Goud Metallic of Zilver Metallic. Extra mooi als je weet dat de servetten standaard voorzien zijn van een sierpatroon op de rand. En wist je trouwens dat servetten bedrukken in grotere oplages goedkoper uitvalt? Ze zijn dus ideaal voor langdurige reclameacties en voor branding.

Servetten bedrukken en bestellen

Servetten bedrukken bij PrintPrestige

Bedrukte servetten bestellen, dat doe je bij PrintPrestige. We begrijpen dat elk bedrijf anders is. Daarom bieden we maatwerk aan, ook voor bedrukte servetten. Wij bieden ondersteuning vanaf het ontwerp en doen een gratis bestandscontrole en -correctie voor we de servetten bedrukken. Dat levert gegarandeerd een mooi eindresultaat op. Servetten bedrukken doen we trouwens met kwaliteitsvolle inkt op waterbasis, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de strenge voedselwetgeving. Trots op je bedrukte servetten, maar bang dat ze je evenement niet zullen halen? Geen nood! We zorgen ervoor dat je gepersonaliseerde servetten netjes per 20 stuks verpakt worden in folie. Zo ben je er zeker van dat je servetten ongehavend geleverd worden. Servetten bedrukken? Laat dat maar over aan PrintPrestige.

 

Servetten bestellen

Daarom kies je
voor PrintPrestige

  • Snelle verwerkingstijden
  • Persoonlijke service
  • Gratis bestandscorrecties
  • Topadvies inbegrepen