Wegwijzers als drukwerk ter signalisatie

Op zoek naar drukwerk ter signalisatie? Bij PrintPrestige ben je aan het goede adres voor wegwijzers of aanwijzingsborden. Deze vorm van bewegwijzering wordt vaak ingezet om de route aan te duiden naar een evenement of festivalterrein. Maar ook om klanten naar jouw bedrijf of winkel te leiden als de locatie moeilijk bereikbaar is door bijvoorbeeld wegenwerken. Pijlborden worden in de vorm van een pijl gesneden, kunnen enkel- of dubbelzijdig bedrukt worden in fullcolor en besteld in diverse formaten. Maatwerk is steeds mogelijk, maar bij kleine oplages raden we onze standaardmaten aan zodat je steeds van het grootste prijsvoordeel kan genieten. Bij de keuze van de ideale bewegwijzering kijk je het best naar de termijn waarvoor de aanwijzingsborden dienst moeten doen.

 

Goedkope wegwijzers bestellen

PVC wegwijzers bestellen

Duurzame wegwijzers bestellen

Wegwijzers voor promotioneel gebruik

Voor tijdelijk, promotioneel gebruik raden wij ofwel budgetvriendelijke wegwijzers uit kanaalplaat, ofwel stevige wegwijzers uit pvc schuimplaat aan. De eerste zijn het goedkoopst omdat ze licht, fragiel en niet slagvast zijn, maar voor éénmalig of sporadisch gebruik zoals bij een opendeurdag, huwelijksfeest of tijdelijke wegomlegging zijn ze prima geschikt. Ook door bouwbedrijven en vastgoedmakelaars worden ze het meest gekozen omwille van de lage kostprijs. Bij continu buitengebruik gaan deze borden zes tot achttien maanden mee. Heb je borden nodig voor langere termijn? Dan raden we ‘plastic wegwijzers’ uit schuimplaat aan. Deze zijn flexibeler en steviger door hun volle structuur, en gaan achttien tot zesendertig maanden mee.

Meer info over pijlborden (wegwijzers)

Wegwijzers voor permanent gebruik

Heb je een bord nodig dat vier tot zeven jaar meegaat? Dan kies je het best voor extra stevig en slagvast alu-sandwichplaat van Dibond. Deze wegwijzers zijn geschikt voor permanent buitengebruik en duurzamer dan plastic wegwijzers, maar prijsvoordeliger dan officiële bewegwijzeringsborden. Ook voor deze laatste kan je bij ons terecht. Deze reflecterende aluminium aanwijzingsborden in rechthoek- of pijlvorm voldoen aan de wettelijke verkeersnormering. Je vindt dit type langs de openbare weg maar ook vaak op industrieterreinen terug. Steunpalen en bevestigingsbeugels kunnen mee worden geleverd. Daarnaast kan je bij ons pijlvormige, zes- of achthoekige routeplaatjes uit Dibond of Trespa bestellen ter signalisatie van een wandel- of fietsroute die we voor een optimale kleurvastheid zelfs kunnen voorzien van een beschermlaag uit laminaat, die afwasbaar is en de bedrukking tegen krassen beschermt.

Goedkope wegwijzers bestellen

Wegwijzers van PrintPrestige

Bij PrintPrestige ben je steeds verzekerd van weerbestendig materiaal met scherpe en gepersonaliseerde prints, snelle levertijden -indien nodig zelfs spoedopdrachten- en gunstige tarieven. Bij een hoge oplage zijn rechthoekige wegwijzers prijsvoordeliger dan pijlborden. Wij kunnen onze borden vooraf voorzien van boorgaten, zodat je deze kan bevestigen met touw, schroeven of kabelbinders die we kunnen meeleveren. Daarnaast printen wij ook stickers die je als routewijzer kan gebruiken, vloerstickers en reflecterende stickers, en beschikken we over diverse bewegwijzeringssystemen voor binnen- en buitengebruik. Vraag gerust ons professioneel advies!

 

Goedkope wegwijzers bestellen

PVC wegwijzers bestellen

Duurzame wegwijzers bestellen

Daarom kies je
voor PrintPrestige

  • Snelle verwerkingstijden
  • Persoonlijke service
  • Gratis bestandscorrecties
  • Topadvies inbegrepen