Labels en etiketten laten bedrukken

Voor de beste labels en etiketten in full color moet je bij PrintPrestige zijn. Labels zijn etiketten in kleine oplages die handmatig worden gekleefd. Etiketten op rol zijn labels in hoge oplage die ook met een etiketteermachine kunnen worden aangebracht. Zeer hoge oplages kunnen we prijsvoordeliger printen in zeefdruk of flexodruk. Onze labels en etiketten bestaan uit waterbestendige pvc-vrije folie, transparante folie voor een hippe ‘no label look’, glanzend of mat papier voor beschrijfbare labels, glanzende zilverfolie voor een luxueus effect, of moeilijk te verwijderen ultra destructible folie, ideaal als veiligheid voor keuringsstickers of het verzegelen van verpakkingen.

 

Labels & Etiketten bestellen

Diverse soorten labels en etiketten

Booklet labels, ook duo labels of trio labels genoemd, zijn boekjes op een product die je de mogelijkheid geven om de hoeveelheid informatie te verdriedubbelen of in meerdere talen te drukken. Peal & reseal labels worden gebruikt voor hersluitbare verpakkingen, en wrap around labels zijn voedselveilige verpakkingen met maximale communicatieruimte voor flessen of blikken. Vochtbestendige in mould labels worden gebruikt als labels en etiketten voor diepvriesproducten. Shrink sleeves nemen door verhitting de vorm van het product aan waardoor het lijkt alsof de verpakking rechtstreeks bedrukt werd. Wij printen ook beveiligingsetiketten voorzien van een RFID-tag om productdiefstal in winkels tegen te gaan, en 100% voedselveilige labels voor fruit en groenten.

Meer info over soorten etiketten en labels

Toepassingen van labels en etiketten

Labels kunnen worden gebruikt voor drankflessen, huishoudartikelen of kartonnen verpakkingen, of als adreslabels of bedrijfs- en verpakkingsstickers voor horeca of de voedselindustrie. Labels met grote afmetingen doen dienst als promostickers, raam- of autostickers. Etiketten kunnen onder andere ingezet worden voor het etiketteren van glazen flessen, potten of verpakkingen. Standaard zijn onze labels en etiketten verkrijgbaar in witte of transparante vinylfolie. Indien gewenst kunnen wij labels, etiketten en stickers voorzien van uv-bestendige laminaat waardoor de print beschermd wordt en de kleurvastheid wordt verlengd.

Etiketten en labels bestellen

Labels en etiketten van PrintPrestige

Labels en etiketten bestellen of samples aanvragen? Bij PrintPrestige zijn lage oplages en fullcolor bedrukkingen mogelijk aan een snelle levertijd. Maatwerk qua ontwerp, afmetingen en vormen zijn mogelijk, net zoals variabele data printing waarbij het ontwerp gepersonaliseerd kan worden met individuele namen, barcodes of lotnummers. Ook backside label printing is mogelijk. Wij bieden ondersteuning bij het ontwerp en een gratis bestandscorrectie. PrintPrestige levert uniek maatwerk met speciale materialen, lijmen en afwerkingen zoals labels en etiketten met wateroplosbare lijm of lijmvrije zones.

 

Labels & Etiketten bestellen

Daarom kies je
voor PrintPrestige

  • Snelle verwerkingstijden
  • Persoonlijke service
  • Gratis bestandscorrecties
  • Topadvies inbegrepen