Bedrukte puntzakken als eyecatcher

Ben je op zoek naar geschikt verpakkingsmateriaal om jouw frietjes in aan te bieden? Dat treft, want bij PrintPrestige hebben we ons gespecialiseerd in het bedrukken van puntzakken voor friet. We zijn er namelijk van overtuigd dat zelfs frietzakjes promotioneel ingezet kunnen worden bij campagnes, of een sterke bijdrage kunnen leveren aan de herkenbaarheid van bedrijven. En natuurlijk zijn onze bedrukte puntzakken even geschikt voor het serveren van andere koude of warme gerechten.

 

Frietzakjes bestellen

Bedrukte puntzakken van voedselveilig materiaal

Alle voedselverpakkingen van PrintPrestige zijn vervaardigd uit hoogwaardig karton en dat is niet anders bij onze frietzakjes. Het karton voldoet natuurlijk aan de strenge voedselwetgeving. Maar wist je al dat we niet voor niks gekozen hebben voor karton van 230g? Met een stevige kartonnen frietzak behoudt de verpakking namelijk mooi zijn vorm en kan jouw boodschap goed worden overgebracht. Bonusvoordeel: kartonnen puntzakjes zakken niet in zoals papieren zakjes en vertonen na verloop van tijd ook geen vetvlekken. Kortom: met onze bedrukte puntzakken maak je meteen een betere indruk.


Bedrukte puntzakken voor elke smaak en elk budget

Grote of kleine puntzakken? Je hoeft niet langer te kiezen, want de bedrukte puntzakken van PrintPrestige zijn verkrijgbaar in twee vaste formaten: 350 ml (250x160mm) en 500ml (350x210mm). Mag het een tikkeltje meer zijn? Kies dan voor een extra sausbakje dat voorzien is in de boventip van de puntzak. Niet alleen handig, maar ook nog eens stijlvol. O ja, natuurlijk leveren we onze puntzakken in zowel kleine als grote oplages. Naast puntzakken bieden we trouwens ook frietbakjes en frietdoosjes aan, voor elk wat wils! Toch niet gevonden wat je zoekt? Geen nood! Bij grote oplages zorgen we voor maatwerk als onze formaten niet voldoen aan je behoeften.

Meer info over bedrukte frietzakken
Frietzakken laten bedrukken en bestellen

Bedrukte puntzakken koop je bij PrintPrestige

Papieren zakken bedrukken is een van onze specialiteiten. De puntzakken worden steeds fullcolor gedrukt in CMYK. Wist je trouwens dat puntzakken bestellen bij ons kan in oplages vanaf 500 exemplaren? Niet onbelangrijk: het productieproces van onze puntzakken verloopt op een heel andere manier dan regulier drukwerk. Hou er bij het bestellen dus wel even rekening mee dat de gemiddelde levertijd bij normale oplages 10 à 15 dagen bedraagt. Dat is supersnel, al zeggen we het zelf. Snel én kwalitatief? Dat is PrintPrestige.

 

Frietzakjes bestellen

Daarom kies je
voor PrintPrestige

  • Snelle verwerkingstijden
  • Persoonlijke service
  • Gratis bestandscorrecties
  • Topadvies inbegrepen