Terug

Frietzakken

Omdat we ervan overtuigd zijn dat zelfs frietzakjes (zeker in een frietland als België) promotioneel ingezet kunnen worden bij campagnes, of een sterke bijdrage kunnen leveren aan de herkenbaarheid van bedrijven, kan je bij ons puntzakken laten drukken.

Alle voedselverpakkingen bij PrintPrestige bestaat uit hoogwaardig fsc-karton en voldoet aan de strenge voedselwetgeving, 100% voedselveilig dus!

De frietzakken kunnen volledig fullcolor bedrukt worden en met het stevige karton van 230g behoudt de verpakking dan ook mooi zijn vorm zodat jouw boodschap goed wordt overgebracht. Deze kartonnen puntzakjes zakken overigens niet in zoals papieren zakjes en vertonen na verloop van tijd ook geen vetvlekken, waardoor je met onze bedrukte puntzakken dan ook meteen een betere indruk maakt!

We bieden kartonnen puntzakken aan in twee vaste formaten: 350 cc (voor ±350 gram, afm. 250x160mm) en 500 cc (voor ±500 gram, afm. 350x210mm). Optioneel kunnen we een sausbakje mee voorzien in de boventip van de puntzak. We leveren onze puntzakken in zowel kleine als zeer grote oplages. Onze bedrukte puntzakken zijn overigens ook geschikt voor het serveren van andere gerechten, koud of warm.

 

Specificaties

Methode:

Offset, voedselveilig

Materiaal:

Voedselveilig FSC Karton

Gewicht:

230g/m²

Formaat:

Keuze uit 350ml of 500ml inhoud

Minimum afmeting:

350cc : ± 160x250mm (bxh plat)

Maximum afmeting:

500cc : ± 180x290mm (bxh plat)

Druk:

Buitenzijde

Drukkleuren:

Quadri

Afwerking:

Stansen, rillen en verlijlmen

Minimum oplage:

500

Standaard levertermijn:

ca. 15 werkdagen na akkoord drukproef

Extra:

1 versie ontwerp per oplage

Bekijk alle specificaties

Daarom kies je
voor PrintPrestige

  • Snelle verwerkingstijden
  • Persoonlijke service
  • Gratis bestandscorrecties
  • Topadvies inbegrepen