Terug

Beurswanden

Transformeer je beurservaring met De Inhaker! Of je nu één indrukwekkende beurswand of een volledige beursstand wilt opzetten, ons veelzijdige inhaaksysteem biedt je een snelle, duurzame en efficiënte oplossing. Met De Inhaker maak je een verbluffende indruk op elke beurs, dankzij de flexibele en herbruikbare opbouw.

Vergeet de zorgen over tijdrovende standconstructies. Met onze inhakers zet je binnen no-time een complete beursstand op, die net zo snel weer uit elkaar gehaald is. Dankzij het modulaire ontwerp past een volledige beursstand gemakkelijk op een enkele rolcontainer, ideaal voor transport en opslag.

Standaard hebben we 4 opstellingen bedacht - een enkele achterwand, linkse L-hoek stand, een L-hoekstand rechts en een beursstand in U-vorm - waarmee je je beursruimte volledig kan personaliseren en invullen naar eigen behoefte. De zwarte inhaker palen van 2,5 meter hoog bieden de perfecte basis voor je creatieve uitingen. Natuurlijk zijn ook opstellingen op maat mogelijk, zoals andere formaten, uitgesneden vormen of palen in je eigen huisstijlkleuren.

Voor de beurswand panelen gebruiken we Pvc Forex®, Re-board, Multiplex of Plexiglas van 10mm voor maximale stevigheid en duurzaamheid. Of je nu kiest voor een enkelvoudige beurswand of complexe beursstand, de kwaliteit en uitstraling van jouw presentatie staan voorop.

De Inhaker is de ultieme vorm van hergebruik in standenbouw. Je bespaart niet alleen op materialen en transportkosten, maar draagt ook bij aan een duurzamere wereld. Hergebruik de beurswanden voor verschillende events, en pas je ontwerp eenvoudig aan met slechts enkele elementen.

Creëer nog andere creatieve opstellingen zoals een wegwijzerpaal, info displays, lage wand, folder rek of unieke vormen! Dit kan ter aanvulling voor op jouw beursstand, of los gebruik op andere gelegenheden! De inhaker is één dynamisch systeem met oneindig veel mogelijkheden!

Inhaker beurswanden geven je de vrijheid om je beursstand volledig aan te passen aan je marketingbehoeften en bij te dragen aan de branding van je organisatie of merk, bovendien is het inhaaksyseem erg handig voor snelle verwisselingen van prints. Zo kan je op 1-2-3 extra borden aan de palen haken, om direct in te spelen op specifieke thema's, winnaar uitslagen op te hangen, of actuele tijdstippen van workshops of infosessies te 'updaten'.

Geef beursstanden een frisse, moderne en dynamische uitstraling en haak samen met PrintPrestige mee aan op een duurzame en circulaire economie!


Specificaties

Methode:

Innovatief modulair inhaaksysteem De Inhaker

Materiaal:

Staander: Oersterk gerecycleerd pvc | Voet: Staal | Bord: PVC, Honingraatkarton, Multiplex of Plexiglas

Dikte:

Staander: 90x90mm | Voetplaat: 6mm | Borden: 10mm

Formaat:

Paal hoogte: 247,5cm

Druk:

Enkelzijdig of Dubbelzijdig

Drukkleuren:

Fullcolor, hoge resolutie

Indoor/Outdoor:

Alleen Indoor / Outdoor: binnenkort beschikbaar

Waterafstotend:

Ja

Duurzaamheid:

Gerecycleerd pvc, licht en oersterk materiaal

Standaard levertermijn:

Tot 12 werkdagen

Snelste levertermijn:

4-6 werkdagen

Extra:

Ontwerp en borden op maat, om direct in te haken

Bekijk alle specificaties


Direct offerte aanvragen voor De Inhaker Beurswanden

Via onderstaand formulier beschikken we meteen over alle gegevens om je zo snel mogelijk een offerte te bezorgen.
Werk je liever via e-mail? Stuur dan alle gevraagde informatie van hieronder naar: offerte@printprestige.be

Voornaam: *
Achternaam: *
E-mailadres: *
Bedrijfsnaam:
BTW nummer:
Product: *
Materiaal dikte:
Bedrukking: *


Drukkleuren: *
Afmetingen (b x h): *
Beschik je al over een ontwerp? *
Aantal ontwerpen: *
Gewenste aantal per ontwerp: *
Deadline:
Extra informatie:
Akkoord met de algemene voorwaarden *
Belangrijk:
 
Voer onderstaande code in om het formulier te verzenden.
Opgelet het systeem maakt een onderscheid tussen hoofdletters en kleine letters.
 

Daarom kies je
voor PrintPrestige

  • Snelle verwerkingstijden
  • Persoonlijke service
  • Gratis bestandscorrecties
  • Topadvies inbegrepen